Podologie

Podologie

Pijn in uw voeten, enkels, knieën, heupen, rug, schouders of nek? Of moeite met staan en lopen? Voetklachten? Gezonde voeten en zonder problemen kunnen bewegen, het lijkt zo vanzelfsprekend, totdat dit niet meer vanzelf gaat.

Uw voeten; u staat en loopt er de hele dag op. Als u klachten aan uw voeten krijgt dan wordt u zich opeens bewust van hoe belangrijk uw voeten zijn bij dagelijkse bezigheden. En klachten in uw enkels, knieën, heupen, rug, nek en schouders kunnen worden veroorzaakt door problemen met uw voeten.

Voetklachten

Als gevolg van ouderdom, aanleg, overgewicht of bepaalde ziekten kunnen problemen in voeten ontstaan. De stand van de voet verandert, de beweeglijkheid vermindert of bepaalde delen van de voet zijn pijnlijk. FysioSteps kan uw klachten vaak verminderen of voorkomen. FysioSteps adviseert en behandelt u graag ter voorkoming of vermindering van klachten en (ernstige) complicaties aan de voeten.

FysioSteps is een bij de Stichting Loop aangesloten register (sport-)podoloog en werkt nauw samen met podotherapeuten, podoposturaal therapeuten en zorgschoenspecialisten. Met onze gedegen opleidingen en ervaring zijn wij in staat u van een compleet advies te voorzien en een adequate behandeling te geven.

Zolen op maat

Bij FysioSteps kunnen we in het algemeen uw bestaande inlegzolen aanpassen. Daarnaast werken we zowel voor de podologie als voor (sport-)podologie met zolen van Currex en Poussou, waarover onze klanten zeer tevreden zijn. Uiteraard vervaardigen we ook geheel op maat gemaakte inlays, volledig afgestemd aan de benodigde ondersteuning bij uw voet. Maatwerk dus.

We werken ook samen met andere zorgverleners zoals huisartsen, orthopedisch specialisten, pedicures en andere (para)medisch specialisten om u te helpen uw klachten te doen verminderen of op te lossen.

IMG_6637

Neem vrijblijvend contact op of kom gewoon even langs, we helpen u graag verder.

×