Training en personal training

Trainen bij FysioSteps betekent, werken aan conditie, herstel, opbouw van kracht en uithoudingsvermogen. Uiteraard onder professionele begeleiding van de fysiotherapeut of sportcoach. Een op een of in een groep.

gy2-fysiosteps
aan-de-slag

Aan de slag

Omdat het belangrijk is goed zicht te hebben op uw gestel en conditite, vindt er voor we aan de slag gaan altijd een intake plaats, tenzij u al onder fysiotherapeutische behandeling bent. We kijken dan bijvoorbeeld ook naar lengte, gewicht, vetpercentage en spiermassa. We stellen met u trainingsdoelen vast en een trainingsschema op. Natuurlijk kijken we naar zaken waar we rekening mee moeten houden bij de opbouw van de training. Denk aan beschikbare tijd en haalbare doelen. Vervolgens zal dit schema uitgebreid aan u worden uitgelegd door een van onze trainers, zodat u ook zelf aan de slag kan. Door trainen werkt u aan de opbouw van spieren en kracht, verbetert u uw conditie, coördinatie en stabiliteit. Ook kunt u heel specifiek trainen gericht op de sport die u beoefend (sportspecifiek). Trainen zorgt voor een betere stofwisseling, vetverbranding en gaat botontkalking (osteoporose) tegen. Kortom, sporten is gezond.

Wat bieden we u?

 1. Fitnessbegeleiding
Bij deze begeleidingsvorm zit uiteraard eerst de intake, met het daarop volgende persoonlijk samengestelde trainingsschema. Dit schema wordt om de 4 á 6 weken vervangen, zodat de progressie in de training blijft toenemen.

 2. Circuittraining/groepstraining
Een total body workout in een uur! Neem een groep collega’s of vrienden/vriendinnen mee (max 10) en kom gezellig en professioneel aan je lichaam werken in een goede sfeer. Geen trainingsschema’s, maar een volledig voorbereide training door een van onze trainers.

voor-wie
meisje-leunt-op-bal

3. Personal training
Elke training werken met een persoonlijk plan. Ideaal voor mensen die een duwtje in de rug nodig hebben of door lichamelijke klachten niet alleen kunnen sporten. Door personal training kun je snel en verantwoord je doel bereiken.

 4. Revalidatietraining
In samenwerking met de fysiotherapeut begeleiden wij u tijdens de revalidatie. Uiteraard is het na herstel mogelijk om gebruik te maken van de trainingsmogelijkheden bij FysioSteps.

Neem vrijblijvend contact op of kom gewoon even langs, we helpen u graag verder.

×