Motion analysis

Motion analysis

Bewegen zonder klachten is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Waar ligt dat aan? Is het houding? Is het spierkracht? Is het een aangeleerde beweging die toch niet helemaal soepel loopt? Is het materiaal of de uitrusting die toch niet helemaal bij de sporter past? Om dat te onderzoeken, kunt u bij FysioSteps een afspraak maken voor een hardloopanalyse.

hardloopanalyse
hardloopanalyse-benen

Hardloopanalyse

We starten met een intake om uw eventuele klachten en wensen door te nemen (mogelijk via een fysiotherapeutisch onderzoek) en analyseren zorgvuldig uw bewegingen op de loopband. Daarbij kijken we naar het hele lichaam, de stand van de nek tot en met de voet. Uiteraard maken we gebruik van video-opnamen om uw looppatroon goed te kunnen analyseren.

Voor wie

Een hardloopanalyse is geschikt voor recreatieve sporters en voor topsporters. Voor hen die harder willen lopen of graag beter willen bewegen en blessures willen voorkomen. FysioSteps helpt u graag verder met sport(-medische) begeleiding en trainingsverbetering. I.c.m. met advies over schoeisel, bieden we u een complete aanpak om (nog) beter te presteren.

groepstraining-fysiotherapie

Neem vrijblijvend contact op of kom gewoon even langs, we helpen u graag verder.

×